(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Esperi Hoitokoti Keltasirkku tarjoaa kodinomaista ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille. Suomussalmella sijaitsevassa Keltasirkussa on tilat 10 asukkaalle. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tukea. Palvelu perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja asukkaat osallistuvat hoitokodin arjen askareisiin toimintakykynsä mukaisesti. Toimintaa ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. Keltasirkussa työskentelee kehitysvammaisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilökunta.

Haemme Keltasirkkuun motivoitunutta ja reipasta OHJAAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Olet vastuullinen, luotettava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ammattilainen. Haluat olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä laadukasta tuki- ja ohjaustyötä. Työ sopii esim. osa-aikatyötä tekevälle lisäansioiksi (mm. muualla keikkalaisina olevat).

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Raija Kemppainen, p. 050 5253838, raija.kemppainen@esperi.fi

Hakuaika päättyy 15.2.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.