Ohjaaja, keikkaluontoinen työ (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Tehtävän kuvaus

Teinilän lastenkoti tarjoaa pitkäaikaista, erityistason kuntouttavaa lastenkotihoitoa Helsingin Oulunkylässä. Toimimme kahdessa eri toimipisteessä: Pikalähetintie 15 ja Oppipojantie 19 viidellä eri osastolla. Asiakaspaikkoja Teinilässä on 33.

Teinilän lastenkodissa on lainsäädännön vaatimuksia vastaava, monipuolinen ja lastenkodin asiakastarpeita vastaava henkilöstö. Henkilökunnallamme on erityisosaamista hoitaa lapsia, joilla on psyykkistä oireilua tai neuropsykiatrinen diagnoosi.

Lastenkotihoitomme perustana toimii ajatus terapeuttisesta lastenkotihoidosta. Toteutamme aikuisjohtoista lastenkodin arkea, jossa pyrimme mahdollistamaan lapselle mahdollisimman normaalin arjen. Normaaliin arkeen kuuluu perushoidon lisäksi koulunkäynti, sosiaaliset suhteet, harrastukset ja yhteys läheisiin. Painotamme kasvatushenkilökunnan ja lapsen välistä vuorovaikutus -ja luottamussuhdetta. Jokaisella lapsella on omahoitajapari, joka toimii lapsen arjen asiantuntijana ja kasvatuskumppanina suhteessa vanhempiin. Arvioimme säännöllisesti lastenkodin hoitotyön vaikuttavuutta ja ohjaamme lapsikohtaista työtä lapsen tarpeista käsin. Lapsen kuntoutumisen edistämiseksi teemme moniammatillista yhteistyötä erilaisissa verkostoissa.

Etsimme nyt Teinilän lastenkotiin keikkaluontoisia työntekijöitä. Työaikamuotomme on kolmivuorotyö. Edellytämme alan opintoja ja kokemusta lasten kanssa työskentelystä.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto. Tässä haussa huomioimme myös lähihoitajat ja alan opiskelijat.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi lääkehoidon osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Päivi Tuominen puh. 09 310 52441

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330736
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki