Ohjaaja kehitysvammaisten palvelukotiin, Vantaa
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Onko sinun vahvuutesi ohjauksellinen työote ja asiakkaan toimintakyvyn tukeminen? Tai saatko virtaa yhdessä puuhastelusta ja arjen aktiivisuudesta? 

Etsimme nyt ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 15 paikkaiseen kehitysvammaisten palvelukotiin.

Työnkuvaus:

Tässä lämminhenkisessä työkohteessa työpäiväsi koostuvat asukkaiden perushoidosta heidän omatoimisuuttaan tukien. Heitä ohjataan ja tuetaan arjen askareissa. Huolehdit lääkehoidosta ja sen toteutuksesta. Tämän lisäksi asukkaille järjestetään ja suunnitellaan erilaista viriketoimintaa ympäri vuoden. Työhön sisältyy myös yhteistyötä ja yhteydenpitoa esimerkiksi omaisten kanssa.

Toivomme:

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Kehitysvammaisuuteen suuntautunut koulutus ja aiempi kokemus kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi ja huomioidaan. Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa edellytetään. Tässä tehtävässä pääset ideoimaan uutta, joten arvostamme, mikäli sinulla on intoa kehittää koko yksikön toimintaa ja sen toimintatapoja.

Tarjoamme:

Työtehtäväsi tarjoavat mielenkiintoisen ja kehittymismahdollisuuksia täynnä olevan työviikon täysillä tunneilla. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Asiakasyrityksemme on kannustava ja joustava työnantaja, jonka arvoissa korostuu muun muassa välittäminen. Lisäksi saat käyttöösi liikunta- ja kulttuuriedun sekä erilaisia työnantajan tarjoamia koulutusmahdollisuuksia. Työsuhteesi aikana sinulle kuuluu ilmainen työterveyshuolto sekä siihen liitettävät erikoislääkärikäynnit mm. työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja ravitsemusterapeutti. Työsuhde-eduista kuulet lisää haastatteluvaiheessa! 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen vilma.heino@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa hakemuksen minulle WhatsAppiin 040 621 4660, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1439604
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa