(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja Karhukallion lastenkotiin
Espoon kaupunki, Lapsiperheiden erityispalvelut, karhukallion lastenkoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Karhukallion lastenkoti on 21-paikkainen, 7-17-vuotialle tarkoitettu lastensuojelun ympärivuorokautinen yksikkö Espoon Viherlaaksossa. Lastenkodissa on kolme kotiryhmää. Ohjaajaa haetaan Kontion kotiryhmään, jossa asuvat nuoret ovat pääsääntöisesti 16-17-vuotiaita.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä tukeminen ja ohjaaminen arjessa työryhmän jäsenenä. Tehtävänä on myös toimia omaohjaajana kahdelle tai kolmelle nuorelle. Omaohjaajuus toteutetaan parityönä. Ohjaaja toimii monipuolisesti yhteistyössä lasten ja nuorten verkostojen kanssa ja työskentelee tavoitteelisesti perheiden kanssa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös kotiryhmän ja koko yksikön toiminnan kehittämiseen, työryhmäpalavereihin, työnohjauksiin ja koulutuksiin osallistuminen.

Erityispiirteenä Kontion kotiryhmän ohjaajilla on työskentelyn painopisteen suuntautuminen nuorten itsenäistymisen tukemiseen.

Työ on epäsäännöllistä kolmivuorotyötä ja alkaa 1.2. tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimi-ja verkostotyön osaamista sekä kykyä tehdä suunnitelmallista ja tavoitteelista työtä.

Eduksi luetaan aiempi kokemus lastensuojelutyöstä, joko avo-tai sijaishuollossa.