Ohjaaja, Karhukallion lastenkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Karhukallion lastenkoti on 21-paikkainen, 7-17-vuotiaille tarkoitettu lastensuojelun ympärivuorokautinen yksikkö Espoon Viherlaaksossa. Lastenkodissa on kolme kotiryhmää. Kotiryhmässä on vastaava ohjaaja ja kuusi ohjaajaa. Lastenkodissa työskentelee myös palveluesimies, toimintaterapeutti, vahtimestari, sairaanhoitaja, keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä sekä laitoshuoltaja.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu lasten ja nuorten hoito ja kasvatus sekä tukeminen ja ohjaaaminen arjessa työryhmän jäsenenä. Tehtävänä on myös toimia omaohjaajana kahdelle tai kolmelle lapselle tai nuorelle. Omaohjaajuus toteutetaan parityönä. Ohjaaja toimii laaja-alaisesti yhteistyössä verkostojen kanssa ja työskentelee tavoitteellisesti perheiden kanssa.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu myös kotiryhmän ja koko lastenkodin toiminnan kehittämiseen, työryhmäpalavereihin, työnohjaukseen ja koulutuksiin osallistuminen.

Toinen ohjaajan tehtävistä on avoinna kotiryhmä Otsossa, jossa asuvat lapset voivat olla 7-17-vuotiaita. Toinen tehtävä on kotiryhmä Kontiossa, jossa asuu pääsäntöisesti 16-17-vuotiaita ja työskentelyn erityispiirteenä on nuorten itsenäistymisen tukeminen.

Molempia tehtäviä haetaan samalla työavaimella. Hakemuksessa voi ilmaista myös kiinnostuksensa vain toisen kotiryhmän ohjaajan tehtävästä.

Työ alkaa 3.1.-22 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Karhukallion lastenkoti, Kavallinmäki 9-11 02710 Espoo

Työaika: 114 tuntia 45 minuuttia kolmessa viikossa, epäsäännöllinen kolmivuorotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimi-ja verkostotyön osaamista sekä kykyä tehdä suunnitelmallista ja tavoitteellista työtä.

Arvostamme aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä, joko avo-tai sijaishuollossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot