(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, iltapäiväkerhoon ja koululaisten toimintaan
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2020

Oulunkylän seurakunta etsii ohjaajaa iltapäiväkerhoon ja kouluikäisten toimintaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Oulunkylän seurakunnassa perheiden, kouluikäisten ja nuorten kanssa työskentelee ammattitaitoinen ja työtään kehittävä kasvatuksen tiimi. Noin 12 hengen tiimiin kuuluu lastenohjaajia, iltapäiväkerhon ohjaajia, perhetyöntekijä, varhaiskasvatuksen pappi, nuorisotyönohjaajia sekä nuoriso- ja rippikoulutyön pappi. Tiimin lähiesimiehenä toimii johtava kasvatuksen viranhaltija.

Etsimme osaavaa, innostunutta ja oma-aloitteista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työn sisällöstä 60% koostuu iltapäiväkerhotoiminnan ohjaamisesta ja 40% muusta kouluikäisten kanssa tehtävästä työstä. Odotamme, että olet ammattitaitoinen ja motivoitunut tekemään pitkäjänteistä kasvatustyötä alakouluikäisten parissa. Seurakuntatyön, varhaisnuorisotyön ja iltapäivätoiminnan kokemus katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla Suomen ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Työhön sisältyy iltapäiväkerhon ohjaajana toimiminen viitenä päivänä viikossa. Muuhun kouluikäisten parissa tehtävään työhön kuuluu erilaisten tapahtumien (esim. peliyö) ja loma-ajan toiminnan (mm. päiväleirit ja retket) suunnittelu, organisointi ja toteuttaminen. Näiden lisäksi työhön sisältyy sovitusti muita kasvatustyön tehtäviä. Tehtävä sisältää ilta-, viikonloppu- ja satunnaista leirityötä. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää hyviä organisointi- ja itsensä johtamisen taitoja.

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva kasvatuksenalan tutkinto. Esimerkiksi piispainkokouksen 2009 hyväksymä lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai vastaava kuten kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja tai nuoriso- ja yhteisöohjaaja) tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tutkinto tai tutkinto, joka kelpoistaa kirkon nuorisotyönohjaajan ja diakonian virkoihin.

Työaika on 38h 45min viikossa. Palkka määräytyy KirVesTes:in vaativuusryhmä 402 mukaan (vähimmäispalkka 1983,15€/kk). Valitun on ennen palvelussuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä (RLL 6 § 2) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy maanantaina 15.6. klo 14:00. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään torstaina 18.6.

Lisätiedot työsuhteesta: vt. Johtava kasvatuksen viranhaltija Mia Mod 050-380 3469 ja kirkkoherra Ulla Kosonen 050-380 4097