(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hoitokoti Varikko, Pori
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Varikko on päihdekuntoutujille tarkoitettu asumisyksikkö, jossa on 17 asuntoa. Asumisyksikkö Varikko tarjoaa tuettua asumista asunnottomille päihderiippuvaisille. Tavoitteena on, että asukkaat kuntoutuvat tulevaisuudessa itsenäisempään asumiseen. Varikon alueella ei ole sallittua käyttää päihteitä, mutta asukas voi tulla päihtyneenä kotiinsa. Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta päihdetyöstä. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä.

Haemme nyt Varikkoon innokasta ja auttavaista OHJAAJAA tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.-31.12.2019. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 16.12.2018.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Birgitta Laakeristo p. 0503086529, birgitta.laakeristo@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.