(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hoitokoti Popliini
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Hoitokoti Popliini sijaitsee Forssan sydämessä, kutomolla. Esperi Koti Popliini tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kodissa on yhteensä 15 asukaspaikkaa. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden, mikä takaa kuntoutujalle henkilökohtaisen tuen ja turvallisuuden kodinomaisessa ympäristössä. Asukkaille annetaan ohjausta yksilöllisen tarpeen ja asukkaan toimintakyvyn mukaisesti ja he osallistuvat yhdessä kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin.

Haemme nyt Hoitokoti Popliiniin innokasta ja auttavaista LÄHIHOITAJAA/OHJAAJAA jaksotyöhön. Työtä tehdään kolmessa vuorossa osa-aikaisena tuntityönä. Alustavasti haemme kesätyöntekijää, mutta mahdollisuus myös pidempään jaksoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Yksikönpäällikkö Ann-Mari Huiko, ann-mari.huiko@esperi.fi, puh.nro 050- 3250 065. Tavoittaa parhaiten nk. virka-aikaan klo 9-15 puhelimitse muina aikoina sähköpostitse.

Esperi on Savuton Työpaikka.