(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hoitokoti Pansio, Turku
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Onko hoivatyö kutsumuksesi? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Esperi Koti Pansio tarjoaa Turussa palveluasumista ja ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukea ja kuntouttavaa ohjausta aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Hoitokodissa voi asua pitkäaikaisesti sekä kuntoutua vähemmän tuettuun asumismuotoon. Lisäksi koti tarjoaa lyhytkestoista intervallihoitoa tarpeen mukaan. Pansion hoitokodissa on neljä esteetöntä ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Yhteensä Pansion hoitokodissa on 34 asuntoa. Kurkkaa täältä lisätietoja yksiköstä!

Haemme nyt Hoitokoti Pansioon innokasta ja auttavaista OHJAAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.12.18.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön päällikkö Sari Mantere, puh 050-5707759, sari.mantere@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.