(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hoitokoti Kotipesä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Hoitokoti Kotipesä on lämminhenkinen pieni yksikkö Kontiopuistossa. Kotipesä tarjoaa kodin viidelletoista kehitysvammaiselle henkilölle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Lisäksi Kotipesässä on 3 tukiasuntoa. Meille tärkeää Kotipesässä on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme 1-2 uutta työkaveria ohjaajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle toistaiseksi voimassa olevan osa-aikaisen tuntityön, mutta tilanteen mukaan jatkossa on mahdollisuus myös kokoaikaiseen työhön. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työaikoihin voit myös itse vaikuttaa.  

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista ohjaus-, hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden ohjaamisessa ja avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • Sosionomin/sairaanhoitajan/lähihoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • Voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • Kokonaisvaltaista työotetta
  • Motivaatiota kohdata erilaisia haasteita

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.  

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Riikka Heikkonen (maanantaista torstaihin), 050 461 7452, riikka.heikkonen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.