(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja / Hoitaja
Hoivapalvelut mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille, Omakoti Voikukka

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Etsimme Oulun Omakoti Voikukkaan HOITAJIA määräaikaisiin työsuhteisiin kesälomien ajaksi sekä keikkalaisia.

Omakoti Voikukka tarjoaa vaativaa autettua asumista ja tilapäishoitoa. Yksikön asukkaat ovat vaikeasti vammaisia ja kehitysvammaisia. Osalla asukkaista on autistisia piirteitä käyttäytymisessään tai diagnostisoitu autismi. Osalla asukkaista on myös haastavaa käyttäytymistä. Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa kodin askareissa. Tavoitteena on tukea asiakkaiden kuntoutumista ja itsenäisten taitojen kehittymistä.

Olet ennakkoluuloton, työtyyliltä reipas ja oma-aloitteinen. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Toivomme, että haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Koet vammaisten parissa tehtävän työn omaksesi ja haluat olla omalta osaltasi luomassa mainiota ilmapiiriä asukkaidemme koteihin sekä työyhteisöön. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vammaistyöhön. Työ on 3-vuorotyötä. Edellytämme hakijoilta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa, esim. lähihoitaja. Voit myös olla opintojen loppusuoralla oleva alan opiskelija.

Tapaamme aina jokaisen asukkaan ja heidän perheensä henkilökohtaisesti. Tapaamisessa käymme läpi asukkaan tarpeet ja mahdollisuuden elää hyvää ja turvallista elämää Voikukkakodissa. Huoneet ovat yhden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on wc- ja suihkutilat. Asukkaat sisustavat huoneensa omilla tavaroillaan ja huonekaluillaan. Ympäristössä on huolehdittu esteettömyydestä. Osastot on eristetty palo-ovin ja yksikössä on automaattinen paloilmoitusjärjestelmä. Yksikössä on tallentava kameravalvonta ja vartija hälytysjärjestelmä. Omakoti Voikukka on aloittanut toimintansa lokakuussa 2015 Palvelukodissamme on 15 asukaspaikkaa. Yksikkö sijaitsee Oulun Rajakylässä ja yksiköstä on kävelyetäisyys alueen palveluihin.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 12.4 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi! Haastatteluja tehdään jo hakuaikana, joten laitahan rohkeasti hakemuksen.

Nea Parkkila nea.parkkila@mehilainen.fi
040-1406751