(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja / Hoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme hoitaia/ohjaajia tai alalle opiskelevia kesätöihin Omakoti Runoon.

Meillä Omakoti Runossa jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimiämme kuvaa positiivinen asenne työntekoon - töissä saa olla hauskaa!

Omakoti Runossa pääset osaksi lämminhenkistä yhteisöä jossa ohjaat asukkaita arkisissa askareissa, huolehdit yhdessä asukkaiden ja tiimin kanssa arjen sujumisesta, ideoit ja toteutat virikkeitä huomioiden asukkaiden omat toiveet ja vastaat omalta osaltasi laadukkaan hoivan toteutumisesta. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Yhteisömme on aktiivinen ja järjestämme yhdessä retkiä ja muita aktiviteetteja säännöllisesti!

Toivommekin myös sinulta aktiivista ja innokasta otetta työhön. Olet koulutukseltasi lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai alalle opiskeleva. Työ on vuorotyötä.

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 1.3 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://vammaispalvelut.mehilainen.fi/omakoti-runo
https://www.facebook.com/Omakoti-Runo-Mehiläinen-261861327511437/

Jonna Koskinen
040 6606920
jonna.koskinen@mehilainen.fi