(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Haukilahdenrannan asumisyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme ohjaajaa sijaisuuteen ammattitaitoiseen ja työtään kehittävään joukkoon kehitysvammaisten ryhmäkotiin. Työ on jaksotyötä, joka sisältää aamu-, ilta- ja yötyötä sekä viikonlopputyötä.

Haukilahdenrannan asumisyksikkö tarjoaa asumisvalmennusta ja lyhytaikaista hoitoa espoolaisille kehitysvammaisille asiakkaille. Asumisyksikössä on yhdeksän lyhytaikaisen hoidon/asumisvalmennuksen paikkaa ja yksi kriisipaikka. Työ on monipuolista asiakkaiden hyvinvoinnista ja perushoidosta vastaamista sekä asumiseen ja arjen hallintaan liittyvien taitojen harjoittelun ohjaamista. Ohjaaja osallistuu yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa asumisvalmennuksen kehittämiseen.

Työpaikan nimi: Haukilahdenrannan asumisyksikkö, os. H, Espoo.
Työaika: Jaksotyö, 114 h 45 min/3 viikkoa.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitulta edellytetään lääkehoitosuunnitelman mukaisten lääkehoitokoulutusten ja näyttöjen suorittamaista kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta työskentelystä vammaisten henkilöiden parissa.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologia, perheneuvolat, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.