Ohjaaja, hätämajoitusyksikkö, 5 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme tiimityökykyisiä ja asiakaslähtöisiä ohjaajia toukokuussa 2020 avattavaan uuteen hätämajoitusyksikköön.

Hätämajoitusyksikkö on 30-paikkainen asunnottomille, päihteettömille asiakkaille tarkoitettu yksikkö, joka tarjoaa tilapäistä majoitusta ilman yösijaa oleville henkilöille. Yksikkömme sijaitsee Espoon Järvenperässä osoitteessa Kuninkaantie 43. Yksikössä tehtävä asiakastyö painottuu yöaikaan, sillä yksikön aukioloaika on joka päivä klo 20-09. Ohjaajan lisäksi yksikössä työskentelee sen aukioloaikana vartija.
Tehtävä alkaa määräaikaisena 4.5.-31.5.2020 ja jatkuu vakituisena 1.6.2020. Työ on kolmevuorotyötä.

Hätämajoituksen asiakastyöhön liittyvien työtehtävien lisäksi toimit joustavasti ja tiiviissä yhteistyössä Kriisimajoitusyksikkö Viisikon työryhmän kanssa. Viisikko tarjoaa tilapäistä, ympärivuorokautista majoitusta 24 asunnottomalle ja päihteettömälle asiakkaalle. Viisikko sijaitsee aivan hätämajoituksen lähellä osoitteessa Kuninkaantie 41 D ja tiimiin kuuluu 6 ohjaajaa. Yksikkö on toiminut vuodesta 2016 lähtien. Olemme tiiminä sitoutuneita sekä kehittämismyönteisiä ja työskennelleet yhdessä toiminnan käynnistämisestä alkaen!

Hätämajoituksella ja Kriisimajoitusyksikkö Viisikolla on yhteinen esimies.

Ohjaaja osallistuu aktiivisesti sekä Hätämajoituksen että Viisikon päivittäisten toimintojen organisointiin. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden sisään -ja uloskirjaaminen yksikön aukioloaikana, asiakkaiden majoitukseen liittyvä asiakastyö yöaikaan, paikkatilanteen päivittäminen, verkostotyö asiakkaan tilanteen selvittämiseksi sekä tarvittaessa sosiaalityöntekijän laatiman palvelusuunnitelman mukainen tilannekartoitus ja asiakkaan tilanteen edistäminen, esimerkiksi avustaminen asuntohakemusten tekemisessä.

Lisäksi työhön kuuluu tiivis yhteistyö aikuisten sosiaalityön, maahanmuuttajapalveluiden sekä sosiaali -ja kriisipäivystyksen sosiaalityötekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa saat tiimin ja yhteistyökumppaneidemme kanssa kehittää laadukasta tilapäistä majoitusta Espoossa. Sinulta odotamme avointa ja innostunutta asennetta sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta.

Espoon kaupungin hyvät työsuhde-edut (mm. työmatkaseteli, kulttuuri- ja liikuntapassi) ovat käytössäsi.

Työpaikan nimi: Hätämajoitusyksikkö (Viisikko)
Työaika:Jaksotyö, kolmevuorotyö, 116 h 15 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu aikaisempi vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, soveltuvuutta asiakas- ja verkostotyöhön sekä nopeaa arviointi- ja ratkaisuntekokykyä muuttuvissa tilanteissa.
Lisäksi edellytetään palvelujärjestelmän tuntemusta, kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, sekä kykyä työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme Sosiaali-Effica- ja Lifecare-asiakastietojärjestelmien osaamista.
Eduksi luetaan myös tuntemus asunnottomuuteen liittyvästä problematiikasta sekä asunnottomien asiakkaiden tuen tarpeista.

Haastattelut pidetään viikoilla 15 ja 16. Haastattelut toteutetaan henkilökohtaisten tapaamisten sijaan ensisijaisesti videon kautta, esim. Skypellä, Teamsissä tai Recright-videohaastattelujärjestelmässä. Tiedotamme kaikkia haastatteluun kutsuttavia tarkemmin asiasta.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352495
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo