(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hämeenkyläntien asumisyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki, Hämeenkyläntien asumisyksikkö

Hämeenkyläntie 77, 01640 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 25.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Jos sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä sekä pidät monipuolisesta työstä, on tämä paikka sinua varten! 

Hämeenkyläntien asumisyksikkö on palveluasumista tarjoava, aikuisille kehitysvammaisille suunnattu ja asiakaslähtöisesti toimiva kuuden asiakkaan asumisyksikkö. Loppuvuodesta ohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu myös kehitysvammaisten asumisvalmennus.

Toimintamme perustuu yksilökeskeiseen työotteeseen, jossa etsimme yksilöllisiä ratkaisuja ja tukikeinoja asukkaan hyvinvoinnin tukemiseksi. Työ on monipuolista ja pitää sisällään asiakkaiden laaja-alaisen tukemisen, ohjaamisen sekä hoidon päivittäisissä toimissa asiakkaiden omassa kodissa ja kodin ulkopuolella. Työaika painottuu klo 8-20 välille.

Toimit aluksi kiertävänä työntekijänä vammaispalveluiden asumisyksiköissä. Loppuvuodesta siirryt vakituisesti Hämeenkyläntien asumisyksikön ohjaajaksi ja osaksi asumisvalmennustiimiä.

Tuo meille osaamisesi ja ideasi! Työilmapiiriin panostetaan ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme ja suurella työnantajalla on paljon mahdollisuuksia. Aloitteellisuuteen kannustetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan niin yksilöitä kuin työyhteisöjäkin.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät somesta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa/Elämää Vantaan palvelutaloissa
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, vantaan palvelutalot-asukkaiden näköistä elämää@vantaanpalvelutalot
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love-lääkeluvan suorittamisen koeajan aikana. Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan ja kehitysvammatyön osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. Edellytämme myös Valviran myöntämää nimikesuojatun ammattihenkilön rekisteröintitodistusta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, kaksivuorotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Törnblom Milla
P. 0438268698
milla.tornblom@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkipäivinä klo 8-15 välillä

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.