(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Hämeenkyläntien asumisyksikkö, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki, Hämeenkyläntien asumisyksikkö

Hämeenkyläntie 77, 01640 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 29.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 26.10.2019


Hämeenkyläntien asumisyksikkö on ohjattua asumista tarjoava, aikuisille kehitysvammaisille suunnattu ja asiakaslähtöisesti toimiva kuuden asiakkaan asumisyksikkö. 

Toimimme yksilökeskeisesti eli etsimme yksilöllisiä ratkaisuja ja tukikeinoja asukkaan hyvinvoinnin turvaamiseksi. Työ on monipuolista ja sisältää asiakkaiden laaja-alaista tukemista ja ohjaamista päivittäisissä toimissa asiakkaiden omassa kodissa ja kodin ulkopuolella. Työaika painottuu klo 8-20 välille.

Mikäli omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä sekä haluat kehittää toimintaamme, on tämä paikka sinua varten!

Tuo meille osaamisesi ja ideasi. Panostamme työilmapiiriin  ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. Suurella työnantajalla on paljon mahdollisuuksia. Aloitteellisuuteen kannustetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan niin yksilöitä kuin työyhteisöjäkin.

Työ on aluksi kahden kuukauden määräaikainen sijaisuus, mutta sijaisuuden jatkuminen on mahdollista.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät somesta:

  • Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa/Elämää Vantaan palvelutaloissa
  • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, vantaan palvelutalot-asukkaiden näköistä elämää@vantaanpalvelutalot
  • Instragramissa @vanhustenvantaa
  • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love-kurssin suorittamisen aloittamisen koeajan aikana. Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan ja kehitysvammatyön osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Törnblom Milla
P. 0438268698
milla.tornblom@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin ma-pe klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.