(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja Espoon vieroitushoito -osastolle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019

Haemme Espoon vieroitushoito -osastolle ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.1.2020-10.1.2021.

Vieroitushoito-osastolla on 16 asiakaspaikkaa. Osasto sijaitsee Espoon Matinkylässä. Vieroitushoito -osaston työ sisältää osaston asiakkaiden akuuttien vieroitusoireiden hoitoa ja psykososiaalista tukea sekä vieroituksen jälkeisen hoitojatkumon suunnittelua. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja se sisältää yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa.

Vieroitushoito -osastolla ohjaajan tehtävään kuuluu asiakkaan tilanteen kartoitusta, hoitosuunnitelman ja hoitojatkumon laatimista, asiakkaan seurantaa ja voinnin arviointia. Työssä otetaan huomioon asiakkaan sosiaalinen verkosto ja hoitojakson aikana pyritään asiakasta tukevaan verkostotyöhön. Lisäksi osaston työtehtäviin kuuluu ryhmien ohjaaminen asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää tilannetajua yllättävissä tilanteissa.

Työaikamuotona on vuorotyöluonteinen jaksotyö, ohjaajan työaika on toistaiseksi toteutunut arkipainotteisesti kahdessa vuorossa (klo 7.30-21.30 välillä). Tehtävässä edellytetään rokotussuojaa.

Työpaikan nimi:
Espoon Vieroitushoito -osasto

Työaika: 38h 45min/vko, 116h 15min/3vkoa

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot