(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Espoon ryhmäkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Espoon ryhmäkodissa on nyt auki viisi tehtävää!

Espoon ryhmäkodissa työskentelee 12 ohjaajaa, joiden tehtävä on tarjota asiakasryhmälle hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaaja, terveydenhoitaja, toimistosihteeri, vastaava ohjaaja ja palveluesimies.

Kyseessä on kolmivuorotyö.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Edellytämme valittavilta hakijoilta soveltuvaa kokemusta asiakasryhmästämme sekä haastavien asiakastilanteiden hoitamisesta. Etsimme joukkoomme viittä energistä, ulospäinsuuntautunutta, motivoitunutta ja oma-aloitteista hakeutuvan ja tavoitteellisen kasvatustyön ammattilaista.

Asiakaskuntamme lisäksi myös työyhteisömme on monikulttuurinen. Työkielemme on suomi niin asiakkaiden, kollegojen kuin viranomaistahojenkin suuntaan. Näin ollen hyvä suomen kielen taito on edellytys. Arvostamme kuitenkin myös muuta kielitaitoa.

Arvostamme avointa mieltä, ennakkoluulotonta työotetta sekä kokemusta kulttuurirajat ylittävästä työskentelystä ja laitostyöstä. Arvostamme myös kokemusta ja tietotaitoa turvapaikkaprosessiin liittyvistä kysymyksistä.

Panostamme toiminnallisiin menetelmiin ja toivomme, että sinulla on näkemystä siitä mitä kaikkea nuortemme kanssa voisi tehdä ja puuhastella. Kehitämme omaa työtämme jatkuvasti ja toivomme myös sinulta kehitysmyönteisyyttä sekä näkemystä siitä miten kasvatustyötä voidaan tehdä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Arvostamme lisäksi lääkehoito-opintoja ja ajokorttia.