(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Avopalvelut
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Esperi Avopalvelut Lahti on yksi Lahdessa toimivista Kiviranta Kodit Oy:n toimintayksiköistä. Samassa kiinteistössä Avopalveluiden kanssa toimivat Arviointi- ja kriisiyksikkö Esko sekä Esperi Koti Kiviranta. Toteutamme Avopalveluissa perhetyötä sekä lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä ja perhekuntoutusta asiakasperheen kotiin. Voit tutustua yksikköön tarkemmin täällä.

Etsimme nyt Avopalveluiden tiimiin oma-aloitteista, huumorintajuista ja rohkeaa sekä hyviä sosiaalisia taitoja omaavaa OHJAAJAA kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on joustavaa 2-vuorotyötä ja alkaa 8.4.2019.

Monipuolisen, tavoitteellisen ja palkitsevan työn painopiste on asiakasperheen kotiin annettavassa perhetyössä ja jälkihuoltopalvelussa.

Sinulta edellytämme:

  • sosionomin tai sairaanhoitajan (AMK) tutkintoa
  • voimassa olevaa ajokorttia
  • aikaisempaa työkokemusta perhetyöstä, lasten ja nuorten kanssa tehtävästä työstä ja/tai mielenterveys- ja päihdetyöstä
  • hyviä kirjallisia taitoja

Erilaisten arviointimenetelmien ja asiakkaan hyvinvointia tukevien työmenetelmien hallinta on eduksi.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Laaksonen, 050 5638810, janne.laaksonen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Ennen tehtävän vastaanottamista työntekijän on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.