Ohjaaja (AMK), kesätyö
KVPS Tukena Oy, Tukena Paulinpuisto (Salo)

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Haemme Tukena Paulinpuistoon ohjaajaa (AMK) kesätöihin.
Työt ajoittuvat toukokuun alusta syyskuun lopulle. Mikäli sinulle sopii tuolta väliltä lyhyempiäkin jaksoja, voidaan myös ne huomioida.

Tukena Paulinpuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kahdeksalletoista (18), paljon apua ja tukea tarvitsevalle, kehitysvammaiselle nuorelle aikuiselle, kunkin yksilöllisen tarpeen mukaan. Palvelumme lähtökohtina ovat asiakkaan itsemääräämisoikeus, osallisuus ja yksilöllisyys.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1-kortin ja hygieniapassin.

Tukena Paulinpuisto sijaitsee aivan Salon keskustassa. Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä kodinomaisessa ympäristössä, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työpäivät vierähtävät hyvässä työporukassa, asukkaiden kanssa yhdessä mielekästä arkea luoden.

Käy tsekkaamassa millaista meillä on meidän blogistamme https://tukena.fi/paulinpuisto/

KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka.

Ohjaajalta, AMK, (sosionomi, sairaanhoitaja) edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Voit myös olla sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkintoa suorittava opiskelija.

Sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä sosiaalihuollon ammattihenkilörekisteriin. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Terhikki-rekisteriin.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0 - 1 vuotta
Työaika: jaksotyö (2-vuorotyö / 3-vuorotyö)

Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) sähköpostilla liisa.nikkila@tukena.fi 28.2.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419224
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Salo
  • Lisätietoja antaa: Palveluyksikön johtaja Liisa Nikkilä, puh. 040 627 9143 (arkisin klo 9 - 15), liisa.nikkila@tukena.fi