Ohjaaja (8 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Tehtävän kuvaus

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanottotyötä ja arviointitoimintaa 13-17 vuotiaiden nuorten parissa.

Haemme nyt 8 ohjaajaa merkitykselliseen, tavoitteelliseen ja mukaansa tempaavaan työhön vahvistamaan nuorten vastaanottolaitosten työryhmiä.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämän käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Arjen perustana toimii turvallinen aikuisjohtoinen arki, jossa nuoren ja perheen tuen tarpeita arvioidaan moniammatillisen työryhmän johdolla.

Työssä onnistumista tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltä rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta. Asiakkaamme ovat paljon eri palveluita tarvitsevia, mikä edellyttää ohjaajilta nopeaa ja hallittua osastotilanteen ja lapsiryhmän kokonaistilanteen hahmottamista sekä oman työn koordinointitaitoja.

Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn Helsingissä Kallion, Malminkartanon tai Herttoniemen vastaanotoissa. Voit esittää toiveesi työpisteestä.

Vastaanottotyössä sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuina. Osastojakson aikana vastataan nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työskentelyyn kuuluu myös nuoren ja perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä lapsen ja perheen tilanteen ja tuen tarpeen arviointi sekä kartoitus.

Kelpoisuusehto:

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Arvostamme ruotsin kielen osaamista ja tehtävässä on hyödyksi myös englannin kielen osaaminen ja muu kielitaito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtaisen palkan päälle Helsingin kaupunki maksaa 6% rekrytointilisää vuoden ajan työsuhteen alkamisesta.


Lisäksi edellytämme:

Aikaisempaa kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Ohjaajan työ osastolla edellyttää joustavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä muutosten ja muuttuvien tilanteiden keskellä. Edellytämme myös hyviä yhteistyö- sekä dokumentointitaitoja. Tehtävässä on eduksi monikulttuurinen osaaminen,

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mira Reijonen, mira.reijonen@hel.fi, 040 3340241 Maarit Leskelä, maarit.leskela@hel.fi, 050 4020929

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506775
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki