(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tehtävän kuvaus

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 7-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua.

Malmin lastenkodissa tehdään tiiviistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Lapsen hoitoa ja kasvatusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omahoitajatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli. Ohjaajan työhön kuuluu myös kodinhoidollisia tehtäviä.

Haemme ohjaajan sijaisia eripituisiin lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Voit itse määritellä mitkä työvuorot sopivat sinulle, tarjolla on päivä-, ilta- ja yövuoroja. Myös muutaman viikon pituisia sijaisuuksia on tarjolla. Lyhytaikaiset sijaisuudet sopivat hyvin alan opiskelijoille.
Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi amk tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Huomioimme myös kouluasteen tutkinnon omaavat henkilöt esim. lähihoitajat ja alan opiskelijat.

Luemme eduksi kokemuksen lasten kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lastenkodin johtaja Sari Hämäläinen p. 09 310 73428

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi