(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tartu mahdollisuuteen ja tule kanssamme kehittämään autismikirjon ja vahvaa tukea tarvitsevien kehitysvammaisten osallisuutta edistävää päivätoimintaa uuteen elokuussa avattuun toimintakeskukseen!

Yksikkö on tarkoitettu peruskoulunsa päättäneille helsinkiläisille vahvaa tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Toiminnassa asiakasta tuetaan liittymään yhteiskuntaan ja tuetaan vuorovaikutusta sekä harjoitellaan itsenäistymiseen ja aikuisuuteen vaadittavia taitoja. Haemme nyt kahta vahvantuen kehitysvamma- ja autismityö taustaa omaavaa ohjaajaa moniammatilliseen tiimiimme.

Koska kyseessä on uusi yksikkö, pääset suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa yhdessä muun moniammatillisen tiimin kanssa. Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen tyylin tehdä työtä. Ymmärrät vahvantuen kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa tehtävän työn ilot, surut ja haasteet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa ja organisoida työtä, oma työssäjaksamisesi huomioiden. Työ vaatii hyvää stressinsietokykyä.

Tueksesi saat motivoituneen, kannustavan ja ammattitaitoisen esimiehen, kollegat sekä luotettavan työnantajan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Hae pian, sillä kutsumme haastatteluihin jo hakuajan aikana! Tervetuloa työkaveriksemme, täällä sinua odottaa mukava ja ammattitaitoinen työyhteisö!

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, sisältäen huumausainetestin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Kokemusta autismi-, kehitysvamma- ja/tai psykiatrian töistä, haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta. Aitoa halua tehdä työtä juuri vahvantuen asiakkaiden kanssa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen työ- ja päivätoiminnasta, puhetta tukevista ja korvaavista menetelmistä sekä erityisosaamisen musiikin, liikunnan, taiteen, median ja kulttuuri alan tehtävistä tai muusta ryhmätoiminnan vetämisestä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Heidi Ruoho p. 09 310 28068, heidi.ruoho@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/osallisuus/osallisuutta-edistava-toiminta/kalasatama/kalasatama