Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin vammaistyölle on juuri valmistunut uusi toimintakeskus Kalasatamaan. Tartu mahdollisuuteen ja tule kanssamme kehittämään autismikirjon ja vahvaa tukea tarvitsevien kehitysvammaisten osallisuutta edistävää päivätoimintaa!

Yksikkö on tarkoitettu peruskoulunsa päättäneille helsinkiläisille vahvaa tukea tarvitseville kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille. Toiminnassa asiakasta tuetaan liittymään yhteiskuntaan ja tuetaan vuorovaikutusta sekä harjoitellaan itsenäistymiseen ja aikuisuuteen vaadittavia taitoja. Haemme nyt kahta vahvantuen kehitysvamma- ja autismityö taustaa omaavaa ohjaajaa moniammatilliseen tiimiimme.

Koska kyseessä on uusi yksikkö, pääset suunnittelemaan ja kehittämään toimintaa yhdessä muun moniammatillisen tiimin kanssa. Sinun tulee olla kehittämismyönteinen ja omaat ratkaisukeskeisen tyylin tehdä työtä. Ymmärrät kehitysvammaisten ja autismikirjon henkilöiden kanssa tehtävän työn ilot, surut ja haasteet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä kyky aikatauluttaa ja organisoida työtä, oma työssäjaksamisesi huomioiden. Työ vaatii hyvää stressinsietokykyä.

Tueksesi saat motivoituneen, kannustavan ja ammattitaitoisen esimiehen, kollegat sekä luotettavan työnantajan. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun. Autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Työ alkaa 18.8 tai sopimuksen mukaan.

Hae pian, sillä kutsumme haastatteluihin jo hakuajan aikana! Tervetuloa huipputiimiin luomaan yhdessä loistava toimintakeskus!

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä, sisältäen huumausainetestin.

Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemuksen autismi-, kehitysvamma- ja/tai psykiatrian töistä, haastavien tilanteiden ennaltaehkäisystä ja kohtaamisesta.

Luemme eduksi:

Kokemuksen työ- ja päivätoiminnasta, puhetta tukevista ja korvaavista menetelmistä sekä erityisosaamisen musiikin, liikunnan, taiteen, median ja kulttuuri alan tehtävistä tai muusta ryhmätoiminnan vetämisestä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Heidi Ruoho p. 09- 31028068

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375412
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki