(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan Jäkäläpolun ja Fallpakantien pienyksikköön.

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa pidämme tärkeänä lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 9-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua.

Malmin lastenkodissa pääset tekemään merkityksellistä ja palkitsevaa työtä haasteellisessa elämäntilanteessa olevien lasten ja perheiden kanssa. Perheiden ja muun verkoston kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvastusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omahoitajatyön tueksi. Käytössä on omahoitajaparimalli.

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä. Helsingin kaupunki tarjoaa hyviä henkilöstöetuja. Käytössämme on ergonominen työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto esim.sosionomi tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta lasten kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemuksen lastensuojelussa työskentelystä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Hämäläinen p.09 310 73428. Tiedustelut mielellään arkisin klo 9-10 välillä.