(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme ohjaajia Outamon lastenkotiin vakinaiseen työsuhteeseen.

Outamo on Helsingin kaupungin lastenkoti Lohjalla, ollut toiminnassa vuodesta 1911. Lastenkodin osastot ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä sekä turvallisia. Tarjoamme helsinkiläisille yläasteikäisille lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallisen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Meillä toimii myös Helsingin kaupungin ylläpitämä koulu lastenkodin lapsille.

Pääset työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöön, psykologin sekä muun tukihenkilöstön kanssa. Lastenkodin ohjaajina toimii sairaanhoitajia, sosionomeja ja lähihoitajia.
Mikäli tulet valituksi vakituiseen toimeen maksamme tehtäväkohtaisen palkan päälle 8% palkanlisän ensimmäisenä vuotena, myös alalle valmistuvat huomioidaan mahdollisiin sijaisuuksiin.
Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Outamoon ei ole julkista liikennettä, matkaa Lohjalle on noin 10 kilometriä. Ajoaika Helsingistä ja Salosta on noin tunti.
Tarjoamme Helsingin kaupungin henkilöstöedut ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä ison työnantajan tuen. Sinulla on mahdollisuus hakea Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoja Lohjalta ja Helsingistä

Työsuhde alkaa 20.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (esim. sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja).
Tai muu tehtävään soveltuva amk-tutkinto (esim. yhteisöpedagogi) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme ajokorttia ja ajotaitoa.

Luemme eduksi:

Aktiivisen ja omatoimisen asenteen. Rohkean kysymisen taidon.
Mielenterveys- ja päihdetyöhön perehtyneisyyden.
Työtä tukevat harrastukset, joita voi hyödyntää lastenkodin työssä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtaja Rolf Widercrantz puh. 050 572 1391, rolf.widercrantz@hel.fi Vastaava ohjaaja Satu Meijers, puh. 09 310 41994, satu.meijers@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/lastensuojelu/lastenkodit/outamo/