(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Ohjaaja, 2 tehtävää

Työavain 2-595-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 16.09.2019 kello 15:45
Hirviportin perheryhmäkoti , Hirviportti 4 02810 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Etsimme Hirviportin perheryhmäkotiin kahta ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Hirviportin perheryhmäkoti on kodinomainen asumisyksikkö ja keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö 13 - 17-vuotiaille maahanmuuttajanuorille. Perheryhmäkodissa asuu ilman huoltajaa maahan saapuneita turvapaikanhakijataustaisia nuoria, jotka ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan. Hirviportti sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Espoon Gumbölessä. Perheryhmäkodissa työskentelee 1 vastaava ohjaaja ja 11 ohjaajaa. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat sosiaalityöntekijä ja palveluesimies. Perheryhmäkodissa tarjotaan alaikäisille mahdollisimman hyvää ikään ja kehitystasoon liittyvää tukea ja hoivaa, lapsuuden arkea sekä turvallisen ja kannustavan paikan elää. Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen, koulutuksen ja kotoutumisen tukeminen. Ohjaajana teet vuorovaikutteista hoito- ja kasvatustyötä, suunnitelmallista ja tavoitteellista omaohjaajatyötä sekä mahdollistat kodinomaisen arjen kodinhoidollisilla työtehtävillä. Työssä korostuu psykososiaalinen tuki ja traumatietoinen työskentelyote. Työtä tehdään moniammatillisella otteella osana tiivistä ja keskustelevaa tiimiä oman itsenäisen vastuunsa kantaen. Työ on kolmivuorotyötä. Eduksesi luemme ajokortin, lääkkeenantoluvan (Mini-Lop) ja hygieniapassin. Tarjoamme: - Mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi - Innostuvan ja innostavan työyhteisön - Näköalapaikan globaalin Suomen kehittämiseen - Espoon kaupungin henkilöstöedut Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastatteluna. Alustavan aikataulun mukaan yksilöhaastattelut järjestetään viikolla 39, ti 24.9 iltapäivällä ja ke 25.9 aamupäivällä.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään työkokemusta maahanmuuttajatyöstä, lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta verkostotyöskentelystä, suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä, moniammatillisesta työstä, maahanmuuttaja- ja lastensuojelutyöstä, tiimityötaitoja ja itsenäistä työotetta


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2368,15€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kolmivuorotyötä


Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Vastaava ohjaaja Soraja Harjula
040 508 2922
soraja.harjula@espoo.fi

Palveluesimies Teija Savolainen
046 877 1270
teija.savolainen@espoo.fi