(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme 2 ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.10.19 alkaen tai sopimuksen mukaan Karviaistien ja Jäkäläpolun pienyksikköihin.

Tarjoamme erityistason laitossijoitusta. Lapsen sijoituksen eri vaiheissa voimme tarjota myös tehostettua hoitoa tai erityistä huolenpitoa lapsen tarpeiden niin vaatiessa. Lapset asuvat pienkodeissa 4-5 lapsen ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 8-17 -vuotiaita.

Pienyksikkömme ovat toimintaympäristöltään hyvin kodinomaisia. Hoidossa ja kasvatuksessa pidämme tärkeänä tasapainoista ja hyvää arkea. Jokaisen lapsen kohdalla toiminta suunnitellaan lapsen iän, kehitystason ja voimavarojen mukaan kasvua ja kehitystä edistäväksi. Lapsen osallisuus on meille tärkeä asia. Perheiden kanssa työskennellään perheen tarpeista lähtien. Vuosittain järjestämme perheleirin. Käytössämme on omahoitajaparityöskentelymalli.

Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista. Sovellamme ergonomista, työssä jaksamista tukevaa työvuorosuunnittelua. Ohjaajana tehtäviisi kuuluvat lasten hoito- ja kasvatustehtävät sekä kodinhoidolliset työt. Saat perehdytyksen lastenkodin perehtymismallin mukaisesti.

Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilöstöetuuksia. Työryhmille järjestetään säännöllisesti työnohjaus ja työn tuen rakenteet ovat suunnitelmallisesti käytössä. Malmin lastenkodissa on työn kehittämisen imua ja työtä kehitetään arjen tarpeista lähtien.

Haastattelut ovat viikolla 36 ja 37. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lastensuojelulaitoksen hoito- ja kasvatustehtäviin kelpoisuuden antava soveltuva AMK-tutkinto, esim. sosionomi AMK tai sairaanhoitaja AMK tai vastaava soveltuva opistotasoinen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemusta lastenkodissa työskentelystä tai muusta lastensuojelun työskentelystä.