(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme ohjaajia Outamon lastenkotiin eripituisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön.
Outamon lastenkoti sijaitsee Lohjalla. Tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työ on luonteeltaan kolmivuorotyötä.

Perustehtävämme on tarjota Outamon sijoitetuille helsinkiläisille yläasteikäisille lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö.

Outamo on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstöstä noin kolmasosa on terveydenhuollon ammattihenkilöstöä (sairaanhoitajia, lähihoitajia) ja kaksi kolmasosaa sosiaali- ja nuorisohuollon ammattihenkilöstöä (sosionomeja, yhteisöpedagogeja). Lisäksi Outamossa on lastenkodin sairaanhoitajan, psykologin muun tukehenkilöstön tehtäviä. Outamossa toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille.

Outamo on ollut Helsingin kaupungin lastenkoti Lohjalla vuodesta 1911. Kaikki lastenkodin osastot ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä sekä turvallisia. Miljööltään Outamo on kappale kauneinta Suomea.

Outamoon ei ole julkista liikennettä, matkaa Lohjalle on noin 10 kilometriä. Ajoaika Helsingistä ja Salosta on noin tunti.

Palkkaus määräytyy työtehtävän mukaan.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto kuten sosionomi tai sairaanhoitaja tai muu soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto tai
alalle soveltuva muu tutkinto kuten lähihoitaja. Lisäksi alan opiskelijat huomioidaan.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.


Luemme eduksi


Ajokorttia ja ajotaitoa. Kykyä sitoutua moniammatilliseen työyhteisöön. Rohkeutta kohdata ammatillisia haasteita. Kykyä toimia muuttuvassa toimintayhteisössä ja sietää keskeneräisyyttä.