(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Tehtävän kuvaus


Kipparintalossa tarjolla kaksi opintovapaan sijaisuutta.

Kipparintalo sijaitsee Kalasatamassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, meren äärellä. Kipparintalossa asuu 15 nuorta kehitysvammaista aikuista asuntoryhmässä. Yksikössä asuu myös autismin kirjon henkilöitä.

Toimintamme keskeisenä tavoitteena on nuorten itsemääräämisoikeuden ja itsenäistymisen tukeminen, hyvän elämän mahdollistaminen asukkaille ja yhdessä tekeminen. Työssämme olet ohjaaja, kehittäjä, auttaja mutta ennen kaikkea unelmien toteuttaja. Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu myös ruoka- ja siivoushuollon tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Työssä sinulla on aidosti mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työyhteisömme on moniammatillinen ja erittäin mukava.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto (esimerkiksi kehitysvammaistenohjaaja).

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Suoritettuja lääkeaineopintoja. Valmiutta työskennellä kolmessa vuorossa, työ Kipparintalossa painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.