(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme Outamon lastenkotiin ohjaajia keikkatyöhön ja määräaikaisiin sijaisuuksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Outamon lastenkoti on moniammatillinen työyhteisö. Hoito- ja kasvatushenkilöstö muodostuu terveydenhuollon, sosiaalialan ja nuorisohuollon ammattihenkilöistä. Outamossa toimii Helsingin kaupungin ylläpitämä erityiskoulu lastenkodin lapsille. Outamon lastenkoti on toiminut luonnonkauniilla paikalla kartanomiljöössä Lohjanjärven rannalla vuodesta 1911. Ympäristö tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Osastorakennukset ovat uudenaikaisia ja viihtyisiä.

Perustehtävämme on tarjota Outamon haastavasti oireileville lapsille erityistä suojelua, hoitoa ja huolenpitoa sekä turvallinen ja virikkeellinen kasvuympäristö. Lapset ovat iältään 14-17 vuotiaita, paikkoja on yhteensä 38.

Outamoon ei ole julkista liikennettä. Matkaa Helsingistä on noin tunti ja Espoosta noin puoli tuntia.
Lohjan keskustaan on matkaa noin kymmenen kilometriä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä on sosiaali- ja terveysalan tutkinto (AMK, laillistettu ammattihenkilö) tai muu soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK yhteisöpedagogi) tai entinen vastaava opistoasteen tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.


Huomiomme sijaisuuteen myös toisen asteen suorittaneet ja alan loppuvaiheen opiskelijat.

Luemme eduksi


Ajokorttia ja ajotaitoa Kykyä sitoutua moniammatilliseen työyhteisöön Rohkeutta kohdata ammatillisia haasteita Kykyä toimia muuttuvassa toimintayhteisössä ja sietää keskeneräisyyttä