(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (2 paikkaa)
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Esperi Päivätoimintakeskus Hoivaonni tarjoaa päivätoimintaa kotona asuville iäkkäille ihmisille, jotka tarvitsevat tukea kotona selviytymiseen tai seuraa yksinäisiin päiviin. Lisäksi päivätoiminta mahdollistaa omaishoitajan lakisääteisen vapaan ja tukee näin omaishoitajan jaksamista. Päivätoimintaa järjestetään Pitäjänmäessä, Viikissä ja Rastilassa. Osaksi Esperi-konsernia Hoivaonni liittyi maaliskuussa 2018.

Haemme päivätoimintayksiköihimme KAHTA OHJAAJAA äitiyslomasijaisuuksiin ruotsin- ja suomenkielisiin päivätoimintaryhmiin. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Toinen sijaisuus jatkuu 12.2.2019 asti, ja siitä mahdollisesti vielä eteenpäin. Toinen sijaisuus jatkuu 30.9.2019 asti, ja siitä mahdollisesti vielä eteenpäin. Kielitaitovaatimuksena on hyvä ruotsin ja/tai suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Mainitsethan hakemuksessa kielitaitosi.

Työtehtäviin kuuluu päivittäisen ohjelman suunnittelua ja päivätoimintaryhmän ohjaamista sekä tarvittaessa mm. vessa-avustamisia. Lisäksi henkilöstö vastaa tilojen siisteydestä ja asiakkaiden ruokahuollosta.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia muuttuvissakin tilanteissa. Etsimällämme ohjaajalla on sosiaali-/terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sosionomi, geronomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti) ja/tai riittävä työkokemus alalta.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän mukavassa työyhteisössä. Haluamme kehittää toimintaa yhteistyössä työntekijöiden kanssa, joten sinulla on hyvät vaikuttamismahdollisuudet omaan työhösi. Näin ollen toivomme myös kehittämismyönteisyyttä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Annika Halmela, 045 261 1511, annika.halmela@esperi.fi.

Haku päättyy 30.9.2018. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Esperi on savuton työpaikka.