(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja (10 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Tehtävän kuvaus

Tule käynnistämään ja kehittämään kanssamme uutta Humalistonkadun ryhmäkotia.

Humalistonkadun ryhmäkoti tarjoaa erilaisia tilapäisen asumisen mahdollisuuksia: asumis-, lyhytaikais- ja kriisijaksopalveluja, asumisvalmennusta sekä asumisen polun suunnittelun palveluja. Asiakkaat ovat eri ikäisiä psykososiaalista- ja emotionaalista tukea tarvitsevia. Asumista tarjotaan ympäri vuorokauden.

Haemme ohjaajia uuteen Humalistonkadun ryhmäkotiin 23.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Jokaisella asiakkaalla on omannäköisensä elämä, joka muodostuu asiakkaan omista toiveista ja tarpeista lähtevistä asioista: opiskelu, työ, vapaa-aika, harrastukset, sosiaaliset suhteet, elämisen ja asumisen taitojen harjoittelu. Asiakkaillamme on valinnan vapaus toteuttaa itseään ja vaikuttaa oman elämänsä päätöksiin.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen hoitotyön-, ohjauksen- ja kuntoutuksen keinoin. Huolehdit turvallisen lääkehoidon ja lääkinnällisen kuntoutuksen toteutuksesta, seurannasta ja arvioinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös kodinhoidollisia tehtäviä. Teet yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkoston kanssa. Käytämme Effica-asiakastietojärjestelmää ja Rafaela - hoitoisuusmittaria.

Teemme työtämme neljässä tiimissä. Työryhmässä on eri ammattialojen edustajia, kuten lähihoitajia, sosionomeja ja sairaanhoitajia. Työskentelemme kolmessa vuorossa. Työvuorossa työntekijöitä on kerrallaan 4-6, yövuoroissa työskennellään pareittain. Työvuorosuunnittelussa pyrimme ottamaan toiveesi huomioon. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osa-aikatyötä. Työssäsi voit hyödyntää omia vahvuuksiasi, koska asiakastyön lisäksi jokaisella työntekijällä on omat vastuualueensa, esim. tilausten tekeminen tai työvuorolistojen laatiminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto, lähihoitaja tai muu soveltuva tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: muun kielitaidon, haasteellisten tilanteiden hallinnan ja lisäkoulutukset sekä Autisminkirjon tuntemuksen ja perushoidollisen osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava ohjaaja Minna Hyvönen minna.h.hyvonen@hel.fi p. 040 661 6788 Tavoitat minut parhaiten 9-12 välillä

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi