(Poistunut julkaisusta)

Offsetpainaja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme offsetpainajaa, mieluiten arkkipainokoneen kokemuksen omaavaa, vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan. Koneena on käytössä suuriformaattinen 4-väri + lakkayksikkö arkkipainokone.

Työtehtäviin kuuluvat mm. alkuvalmistelut, arkkipainokoneella painaminen, laadunvarmistus sekä normaalit koneen käyttöön tarvittavat säätötoimet. Värisekoitukset, telavaihdot yms. kuuluvat myös tehtäviin. Mekaanisen huollon/korjauksen taitaminen on todellakin eduksi.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös perus- kokemuksen omaava. Asiakasyrityksemme on valmis kouluttamaan työtehtäviin syvemmin.

Painoviestinnän perustutkinto on suotavaa mutta ei pakollinen.

Olet oma-aloitteinen, reipas, kykenet työskentelemään itsenäisesti, ajoittain fyysinen työ ei ole este, tykkäät ratkoa tarvittaessa ongelmia ja paineen alaisena työskentely ei tuota ongelmia.
Ymmärrät taloudellisen tuottavuuden periaatteet itsenäisen työnteon perustaksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen sekä monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit, vakituisen työsuhteen ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan pikaisesti tietosi tulemaan kotisivujemme kautta. Täytämme paikan melko nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Virallinen hakuaika päättyy 20.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Romakkaniemi numerosta 0407495749.