(Poistunut julkaisusta)

Offsetpainaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkaa ja huolellista offset-painajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kehäradan kupeessa. Työskentely tapahtuu moderneissa ja siisteissä tiloissa kolmessa vuorossa. Työskentelet korkeatasoisten turvapainotuotteiden parissa muovi- tai paperilinjalla. Työtehtävien vaativuuden takia toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta tai koulutusta painoalalta. Painotuotteet poikkeavat kuitenkin paljon esim. sanomalehtien ja aikakausilehtien painamisesta, joten tehtävään perehdytetään huolella.

Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta oppia uutta. Työssä ensiluokkainen laatu on tärkeää ja laadunvalvonta onkin tärkeässä roolissa jokaisessa työvaiheessa, ja siksi edellytämmekin sinulta virheetöntä värinäköä. Töihin perehdyttäminen ja ohjeistaminen tapahtuu suomeksi. Työntekijöiltä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkastus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään. Vaikka kyseessä on määräaikainen työsuhde, niin hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on aito mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi