(Poistunut julkaisusta)

Offset-painaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Oletko kiinnostunut tuotantoalan töistä? Haluatko tarkkuutta vaativan työn jossa pääset myös työskentelemään eri vuoroissa?

Etsimme nyt OFFSET-PAINAJAA vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme tuotantotiloihin Vantaan Martinlaaksoon.

Työtehtäväsi sijoittuvat korkeatasoisten turvapainotuotteiden pariin paperi- sekä muovituotannossa. Työtä tehdään 3-vuorotyönä 6-14, 14-22 ja 22-06 vuoroissa.

Edellytämme sinulta offset-painajan ammattikoulutusta tai ammattitutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta offset-painokoneelta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Työssä menestymisen edellytyksenä on myös reipas asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä alan huipputuotteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi kansainvälisessä ja kehittyvässä toimintaympäristössä maailman johtavalla turvallisuuspalveluita tarjoavalla asiakkaalla.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian kotisivuiltamme www.personalhuset.fi Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi