Office Support Specialist - Espoo
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services ABsivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden jatoimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens FinancialServices elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa kahta Office Support Specialistia työskentelemään Suomen toimistopalveluissa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. Työsuhde on 12 kuukauden määräaikaisuus henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Työ vaatii ajoittain läsnäoloa toimistolla, mutta tiimillä on kiertävä toimistovuoro eli töitä tehdään sekä toimistolla että etänä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävän kuva on monipuolinen ja vaihteleva. Toimit osana toimistopalveluiden tiimiä, joka on vielä melko uusi. Työtehtäviisi kuuluu mm. postin käsittely, tiimin s-postin käsittely, vieraiden vastaanotto, toimiston juoksevista asioista (mm. kahvit, välipalat, toimistotarvikkeet, tilavaraukset, kiinteistöhuolto) huolehtiminen ja arkistointi. Lisäksi tehtäviin kuuluu henkilöstötapahtumien järjestäminen, ostolaskut, sisäinen tiedottaminen (uutiskirjeet) ja koulutuksien organisointi, aikataulutus sekä suunnittelu koko henkilöstölle. Noin puolet päivästä menee asiakkaiden rahoitussopimusten tarkastamiseen ja niiden hyväksymiseen. Tätä tehdään tiimissä vuoroissa, jotka tehdään esihenkilön toimesta etukäteen. Vuoroja tehdään toimistoaikoina.

Haluamme sinut

Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, proaktiivinen, rohkea ja järjestelmällinen - haussa on tekijäluonne hyvällä ja positiivisella asenteella! Olet kerryttänyt kokemustasi asiakaspalvelun, assistentin tai esimerkiksi toimiston aulan tehtävissä. Kokemus sopimuksiin ja ostolaskuihin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi. Työn laatu on sinulle tärkeää, etkä hätkähdä nopeatempoista työympäristöä. Otat aktiivisesti selvää uusista asioista ja luovit haasteellisissakin tilanteissa omalla ratkaisukeskeisellä otteellasi ja pidät aikatauluista kiinni yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on ajantasaiset ja vahvat IT-taidot ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisesi tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä mukavia, osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla. Derby Business Parkissa palvelee erinomainen lounasravintola ja kahvila. Työskentely-ympäristö on moderni.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki, puh. 050 308 6113, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 6.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528094
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo