(Poistunut julkaisusta)

Office Manager Prowash Oy:lle, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Haluaisitko kokoaikaisen ja monipuolisen työn taloushallinnon puolelta kiinnostavasta työympäristöstä? Etsimme nyt kokoaikaista Office Manageria asiakkaallemme Vantaalle. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerätä kokemusta monipuolisista taloushallinnon ja HR-puolen tehtävistä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Office Manageria Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina ProWash Oy:llä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti taloushallinnon prosessien parissa. Tyypillisiä työtehtäviä on muun muassa, laskutus, raportointi, erilaiset kehitysprojektitehtävät (esim. tietojärjestelmäkehitys) ja muut HR-tehtävät. Lisäksi hoidat palkanlaskentaa yhdessä tilitoimiston kanssa. Tulet työskentelemään noin 20 henkilön suuruisessa työympäristössä, ja sinut tullaan perehdyttämään tehtävääsi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Hallintotiimin tiiminvetäjänä toimiminen
* Osto- ja myyntireskontrien kokonaisvaltainen hoito
* Palvelusopimuskannan ylläpito
* Tarjouslaskenta
* Sisäinen ja ulkoinen laskenta ja raportointi sekä viranomaisilmoitukset
* HR-tehtävät
* Projektiluontoiset kehitystehtävät (prosessit ja IT)
* Yleishallinnolliset työt


Tehtävä sopii sinulle, joka omaat ahkeran ja innostuneen työotteen ja haluat kehittyä työssäsi. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan hallinnon prosesseihin laaja-alaisesti ja kehittämään niitä. Lisäksi pääset osaksi energistä työyhteisöä ja yritystä, joka kehittää ja vaikuttaa kasvavaan toimialaansa jatkuvasti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on kaupallisen alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Excelin ja muiden Office-ohjelmien hallintaa, sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Ideaalihakijamme on aikaansaava, oma-aloitteinen ja luotettava henkilö, joka haluaa sitotua työhönsä pidemmälläkin tähtäimellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallisen alan koulutus
* Kokemusta taloushallinnosta ja ymmärrystä sen prosesseista
* Sujuvat MS Office-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Oma-aloitteinen ja reipas työote


Eduksesi katsotaan ruotsin kielen taito ja kokemus Microsoft Navision ERP-järjestelmästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 37,5 h/viikko

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
ProWash Oy on pienen autonpesutoimialan markkinajohtaja Suomessa. Yritys vaikuttaa innovatiivisilla ratkaisuillaan koko toimialan kehitykseen. Yritys edustaa maailman suurimman autonpesulaitevalmistajan, Washtecin tuotteita. Washtecin tuotteilla pestään noin puolet Suomen automaattipesuista. Maailmassa Washtecin valmistamilla pesulaitteilla tehdään päivittäin lähes 3 000 000 pesua. Prowash Oy:n liiketoiminta on vahvassa kasvussa. Liity mukaan energiseen joukkoon!