(Poistunut julkaisusta)

Office Manager Espooseen, IQM
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019
Oletko energinen ja aikaansaava organisoija, joka nauttii käytännön asioiden järjestämisestä, toimiston yleisen hengen ylläpidosta ja ihmisten päivittäisestä kohtaamisesta ja auttamisesta? Jos vastasit kyllä, ja haluat lisäksi olla osana kovaa vauhtia kasvavan yrityksen tarinaa tulevaisuuden toimialalla, saatat olla hakemamme tyyppi! Haemme asiakkaallemme Espooseen office manageria huolehtimaan asiantuntijatyöyhteisön toimiston käytännön toimivuudesta, yrityksen tukifunktioista ja yleisestä viihtyvyydestä. Hae paikkaa jo nyt, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Vastuullesi kuuluvat moninaiset toimiston jokapäiväiseen arkeen ja asiantuntijatyöyhteisön tukitoimintoihin liittyvät tehtävät. Toimit sekä oman työsi ammattilaisena ja asiantuntijana että samalla palvelet työyhteisöä huolehtien erityisesti työympäristön toimivuudesta. Onkin ensiarvoisen tärkeää, että osaat pitää käsissäsi useita lankoja samanaikaisesti, tartut reippaasti toimeen ja nautit vuorovaikutuksesta monenlaisten ihmisten kanssa. Työskentelet yhdessä johtoryhmän ja neljän asiantuntijatiimin kanssa ja koko työyhteisö muodostuu sinulle hyvin tutuksi.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Huikeita osaajia ja spesiaalin yrityksen ympärillesi
* Kasvavan yrityksen tarjoamat mahdollisuudet kehittyä ja rakentaa uraa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Toimiston toimivuuteen ja viihtyvyyteen liittyvät käytännön asiat
* Avustavat taloushallinnon tehtävät, kuten ostoreskontran hoitaminen
* Kokous- ja matkajärjestelyt
* Pienimuotoiset viestinnän tehtävät, kuten yrityksen some-tilien ylläpito
* Avainten, parkkipaikkojen ym. hallinta


Yritys muuttaa uusiin tiloihin kevään aikana, ja tehtävänäsi on edellä mainittujen lisäksi muuttoprojektin kokonaiskoordinointi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutus (esim. johdon assistenttityötä opiskellut tradenomi)
* Aito kiinnostus office manager-rooliin
* Kokemusta vähintään toimistoassistentin työtehtävistä
* Perustason IT-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Sosiaalinen ja ulospäinsuuntautunut
* Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen
* Ahkera ja joustava


Muuta tietoa


* Aloitus: tammikuussa 2020
* Kesto: 12 kk, kokoaikainen
* Sijainti: Espoo, Tapiola
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille(mailto:krs1@academicwork.fi).


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
IQM{target="_blank"} is a quantum computing company based in Espoo, Finland. They build scalable hardware for universal quantum computers, focusing on superconducting technology.