Office Manager, Astomed Finland Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021
Tule töihin yhtiöön, joka on intohimoisesti omistautunut parantamaan ihmisten elämänlaatua, ja jonka pitkän tähtäimen visio on tulla luotettavimmaksi ja innovatiivisimmaksi kauneusalan yhtiöksi. Haemme nyt Office Manageria asiakkaallemme Astomed Finlandille kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen hallinnoimaan yrityksen Helsingin Showroomia sekä tukemaan toimitusjohtajaa ja myyntiä yrityksen päivittäisissä toiminnoissa. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme Astomed Finland Oy:lle Office Manageria. Teet työtä läheisesti toimitusjohtajan sekä myynnin kanssa. Tehtävässä vastaat erityisesti yrityksen Helsingin Showroomin hallinnoimisesta ja ylläpitämisestä sekä tuet toimitusjohtajan ja myynnin työtä. Teet työtä pääsääntöisesti noin klo9-17 Helsingin Showroomilla: otat vastaan asiakkaita, huolehdit tuotteiden esillepanosta ja vastuullasi ovat myös toimiston hallinnolliset työt kuten esimerkiksi puhelinliikenne, postitus, ja tuotemateriaalit. Astomedin asiakkaana ovat mm. erilaiset dermatologian ja kliinisen sekä kauneuslääketieteen klinikat, joten pääset tutustumaan tähän mielenkiintoiseen ja kasvavaan alaan työsi puitteissa: olet usein asiakkaan ensimmäinen kontakti Astomedin Showroomilla! Tehtävä on käytännönläheinen, monipuolinen ja voi myös kasvaa osaamisesi mukaan.

Tarjoamme


* tärkeä rooli mielenkiintoisessa kasvavassa yrityksessä
* työympäristö kauneusalan mielenkiintoisimpien tuotteiden ja laitteiden parissa
* kasvumahdollisuus roolissa ja yrityksessä

TYÖNKUVA

* Asiakkaiden vastaanottaminen Showroomilla Helsingissä
* Asiakastapaamiset ja -tapahtumat
* Tuotteiden vastaanotto ja esillepano
* Toimiston hallinnolliset tehtävät, esim. puhelinliikenne, postitus, materiaalien hallinta
* Toimitusjohtajan ja myyjän työn tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
* tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi
* aito kiinnostus kauneudenhoitoalaa kohtaan
* sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
* hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* hyvät vuorovaikutustaidot
* halu sitoutua tehtävään
* ajankohtaiset ATK-taidot


Työntekijänä olet


* Palveluhenkinen
* Järjestelmällinen
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: 37.5h/vk, kokoaikainen
* Kesto: Toistaiseksi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Astomed Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Astomed Finland OY on kansainvälinen yhtiö, jonka kotipaikkana on Helsinki. Yhtiöllä on yhteistyökumppaninaan Astomed Holding AB, jonka kotipaikkana on Ruotsi ja joka on ollut markkinajohtaja Ruotsissa vuodesta 2005. Yhdessä olemme sitoutuneet tuottamaan erinomaista palvelua kaikessa siinä, mitä teemme. Olemme yhtiö, joka toimii dermatologian, kliinisen ja kauneuslääketieteen alalla, ihon ja kehon kauneudenhoidon hyväksi. ASTOMED toimii Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Baltian maissa. Missiomme on tarjota kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluita ja alkuperäisiä, korkealuokkaisten tuotemerkkien tuotteita, läpinäkyvän ja asiantuntevan hoidon kautta, varmistuen turvallisuudesta ja luotettavuudesta pitkäaikaisen kumppanuuden takaamiseksi. Tarjoamme ainoastaan korkeinta laatua ja markkinoiden johtavia tuotteita, kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526793
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki