(Poistunut julkaisusta)

Office MacGyver
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Rekrytoimme nyt uudenkarhealle Helsingin toimistollemme Office MacGyveria.

Tehtäväkenttä on über-monipuolinen, haastava ja uusia taitoja on opittava matkan varrella - etsimme siis tehtävään todellista ihmenaista tai ihmemiestä.

      Työroolissa arkiaamu starttaa Ilmalan toimistolla, jossa toimistokoordinaattorin roolissa koppaat kehitettäviä asioita ja varmistat cinialaisten kollegoiden työn sujuvuuden toimistolla.

     Aamupäivällä saatat heittää sisällöntuottajan hatun päähäsi, napata kuvia ja kirjoittaa päräyttävän blogitekstin esim. yhteyspalveluiden uudesta palvelusta. Tämän jälkeen postaat blogin nettisivuille sekä julkaiset sen sosiaalisen median kanavissa konsultoituasi tarvittaessa markkinointikollegoitasi.

     Iltapäivästä vastaat ulkoisen palkkahallinnon kysymykseen, pyörität paria exceliä, kirjaat muistion toimikunnan sihteerinä ja avustat ylimmän johdon käytännön haasteissa.

Rooli on haastava, asiantuntijuutta eri aihekokonaisuuksista edellyttävä, ja monipuolinen. Asenne ja valmius oppia uutta ratkaisevat. Emme odota, että olet välttämättä työskennellyt aivan samanlaisessa roolissa. Kuitenkin tehtävään valinnan ehdoton edellytys on, että pystyt tuottamaan äärettömän sujuvaa ja huolellisesti viimeisteltyä tekstiä, oli sitten kyse kärjistävästä blogitekstistä tai virallisemmasta lehdistötiedotteesta. Paitsi Office-työkalut, on valittavalla hakijalla oltava hallussa myös kuvankäsittely- ja editointivälineet. Kouluttautumisesta on aina etua ja kuulemme mielellämme edesottamuksistasi opintojen parissa. Olet osa tehokasta People Operations-tiimiä ja raportoit tiimin vetäjälle Henrille.

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Hakeminen

Hakuaikaa on 22.4. saakka. Jätä hakemus järjestelmäämme ilmoituksen alalaidasta – saat tuolloin etätehtävän tehtäväksi. Etätehtävän aihe on some-päivitys ja blogiteksti, minkä pyydämme laatimaan pian hakemuksen jättämisen jälkeen. Suunniteltu ensimmäisen kierroksen haastattelupäivä on jo tiistai 24.4. (kutsuminen haastatteluihin 23.4.). Kerro hakiessasi perusteltu palkkatoiveesi ja ajankohta, jolloin voisit tehtävässä aloittaa.

Lisätietoja

Lisätietoja monipuolisesta tehtäväkentästä kertoo rekrytoija Saku (email saku.tihverainen@cinia.fi, puh. 044 3111 775) ja mahdollinen tuleva esimiehesi Henri (puh. 050 4944455, 17.4. klo 13-14, 19.4. klo 8-9).