(Poistunut julkaisusta)

Office MacGyver
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Tarvitaan toimisto-MacGyver

Cinia Oy rekrytoi Jyväskylän kasvavalle saitille toimisto-MacGyverin. Ihmemiehen tai ihmenaisen roolissa nappaat kopin monista käytännön asioista ja autat esimiehiä oma-aloitteisesti. Työskentelet yhteistyössä myös softapuolen Tampereen ja Helsingin toimistojemme kanssa.

Työnkuva pitää sisällään esimerkiksi:

-erilaisten järjestelmien oikeuksien hallintaa, intran päivittämistä, puhelin- ja liittymätilauksia sekä hallinnollisia ja käytännön asioita, jotka sujuvoittavat arkea.

-rekrytointiasioissa tukemista, palaverien sopimista, työsuhteiden aloituksiin liittyviä valmisteluita, rekrytointimessujen suunnitteluun osallistumista ja edustustehtäviä.

-markkinoinnissa avustamista kuten teksti- ja kuvamateriaalin tuottamista, tapahtumien järjestämistä,  SOMEn hallintaa sekä oppilaitosyhteistöissä avustamista.

-henkilöstöasioissa tukemista, positiivisen ilmapiirin luomista ja toimiston arjesta huolehtimista.

 

Rooli on haastava, mutta monipuolinen. Asenne ja valmius oppia tarvittaessa kokeilemalla uutta ratkaisee – emme odota, että olet välttämättä työskennellyt vastaavassa roolissa.  Toisaalta kuulemme mielellämme esimerkkejä menestymisestäsi vastaavien teemojen parissa. Kouluttautumisesta on aina etua ja kuulemme mielellään edesottamuksistasi opintojen parissa, mutta koulutus ei muodosta yksinään karsimis- tai valitsemisperustetta tähän tehtävään.

Muuta

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Cinia yrityksenä

Cinia tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

Lisätietoja

Lisätietoja toimisto-MacGyverin tehtäväkentästä kertoo rekrytoija Saku Tihveräinen saku.tihverainen@cinia.fi, puhelimitse (044 3111 775) tavoitat Sakun ainakin pe 16.2. klo 14.30-15.30, ma 19.2. klo 12-13 ja pe 23.2. klo 8.30-9.30.

 

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si Cinian rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään ti 27.2. Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi pe 2.3.

Aloitus 15.3. tai sopimuksen mukaan.