(Poistunut julkaisusta)

Office Coordinator - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
avu   Innostutko toimiston monipuolisista avustavista työtehtävistä? Nautitko laadukkaan palvelukokemuksen tuottamisesta? Tämä saattaa olla sinun tehtäväsi! Etsimme energistä ja itseohjautuvaa Office Coordinatoria asiakasyrityksellemme Helsingin ydinkeskustaan. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja sopimus tehdään kuudeksi kuukaudeksi, jatko on kuitenkin mahdollinen.

Tehtävän kuvaus

Koordinaattorin vastuulla on huolehtia yrityksen tilojen viihtyvyydestä sekä tiloissa pidettävistä monipuolisista tapahtumista. Asiakasyrityksessä tehtävän toimistotyön lisäksi tiloissa pidetään mm. koulutuksia, asiakastilaisuuksia, workshopeja ja erilaisten sidosryhmien tilaisuuksia, joten tapahtumien ja tilaisuuksien kirjo on laaja. Työtehtäviisi sisältyy:
  • yrityksen vieraiden vastaanotto ja oven avaus toimistoaikoina (klo 9-17:00)
  • toimiston yleisilmeestä huolehtiminen
  • toimistotilojen siisteydestä huolehtiminen ml. keittiö, terassi, neuvottelutilat, koulutustilat ja Spa- ja WC -tilojen pitäminen edustuskunnossa (siivouspalvelun tukena)
  • kokoustarjoiluiden organisointi
  • postin ja lähetysten hoitaminen
  • käytännön tapahtumajärjestelyistä huolehtiminen (tilavarausten koordinointi, tarjoiluiden esillepano ja tilojen järjestäminen)
  • muut avustavat toimistotehtävät

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on työskentelyotteeltaan positiivinen, oma-aloitteinen, palveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut. Teet työsi aina tarkasti ja järjestelmällisesti, olet organisointikykyinen ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Sinulla on silmää edustavan ilmeen ja järjestyksen suhteen ja nautit siitä, että saat järjestää asioita ja olla tekemisissä ihmisten kanssa. Ylläpidät omalla positiivisella otteellasi toimiston hyvää ilmapiiriä ja nautit siitä, että voit omalla työlläsi edesauttaa arjen sujuvuutta toimistolla. Toivomme sinulta kokemusta toimistoympäristöstä ja tapahtumien järjestämisestä ja koet yllämainitut tehtävät aidosti omiksesi. Suomen lisäksi tulet toimeen hyvin myös englannin kielellä, IT-taitosi ovat ajan tasaiset ja kykenet omaksumaan myös uusia järjestelmiä nopeasti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa oman alansa huippuammattilaiset tekevät isoja asioita pienellä porukalla. Yritys on menestynyt hyvin Suomen ja Euroopan parhaiden työpaikkojen Great Place to Work -listoilla. Jos tunnet olevasi etsimämme iloinen ja aktiivinen Office Coordinator, joka auttaa ja tukee mielellään muita, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstövuokrauksen tiiminvetäjä Taru Sievänen, puh. 030 6090 527 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 9.7 ja 11.7.2018 päivien aikana klo 9-14 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Hakuaika on voimassa 20.7. asti.