(Poistunut julkaisusta)

Office Assistant
PlusPlus Capital Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme toimistoassistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Bulevardilla Helsingin ydinkeskustassa.

Office Assistant

PlusPlus Capital on uudenlainen rahoituslainojen hallintayhtiö Suomen markkinoilla. Sillä on jo 15 vuoden kokemus alalta Baltian markkinoilta. Yritys ostaa säännöllisesti jäljellä olevia lainasalkkuja pankeilta, puhelinyhtiöiltä ja muilta yhtiöiltä ja auttaa ratkaisukeskeisesti kuluttaja-asiakkaita heidän tilanteessaan.

Oletko avoin, rohkea ja innokas, ja haluat olla mukana alusta asti luomassa Plus Plus Capitalin kasvutarinaa Suomessa?

Haemme toimistoassistenttia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Bulevardilla Helsingin ydinkeskustassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monia mahdollisuuksia sisältävän työn modernissa ja kehittyvässä monikansallisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kouluttaa itseäsi ja halutessasi uramahdollisuuksia löytyy joko Suomen kasvavassa organisaatiossa tai muissa PlusPlus Capitalin yhtiöissä. Pääset vaikuttamaan sekä työaikoihisi että siihen, mitä työtä tehdään täysin uudessa tiimissä

Office assistanttina olet toimiston sydän, tehtäväsi on huolehtia toimiston mukavasta tunnelmasta, viihtyvyydestä sekä yleisistä toimistotehtävistä. Vastuullasi on asiakaspuheluihin vastaaminen, saapuvien sähköpostien hallinta, tietojen käsittelytehtävät sekä sähköisen asiakirjahallinnan organisointi. Vastaat vieraiden vastaanottamisesta, järjestät kokouksia ja matkoja sekä järjestät erilaisia tapahtumia. Päivittäisen arjen tehtäviin kuuluu myös toimistotarvikkeiden tilaus sekä vastuu tilojen toimivuudesta.

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee hallita perustietokoneohjelmat. Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Omaat positiivisen asenteen, olet toimeen tarttuva, itsenäinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä haluat työskennellä osana tiivistä tiimiä.

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon mahdollisimman pian. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.