(Poistunut julkaisusta)

Office Assistant
Willis Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Willis Towers Watson on kansainvälinen johtava riskienhallinnan ja henkilöstöetuuksien asiantuntija, jolla on yli 39.000 työntekijää yli 120 maassa. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suuret ja globaalit  yritykset, joita avustamme erilaisissa vakuutuksiin, vahinkoihin, henkilöstöetuuksiin ja riskienhalintaan liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt Suomen toimistollemme määräaikaista Office Assistantia. Office Assistantin pääasiallinen tehtävä on vakuutusmeklarien avustaminen asiakkuuksiin liittyvässä viestinnässä, vakuutusdokumenttien hallinnointi sekä erilaisten selvitysten ja raporttien tekeminen. Lisäksi toimenkuvaan kuuluu muita toimistotehtäviä tarpeen mukaan. Työ on kokopäiväinen, 37,5h/vko. Willis Towers Watsonilla pääset näkemään vakuuttamista uudenlaisesta näkökulmasta alan ammattilaisten kanssa.

Edellytämme hakijoilta erinomaista MS Office -ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa. Lisäksi työtehtävien suorittaminen vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja.

Työsuhteen kestoaika: Noin 3,5 kk. Tarkempi aloitusajankohta sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Sijainti: Lars Sonckin kaari 12, 02600 Espoo

Palkkaus: Sopimuksen mukaan sekä lisäksi lounasetu.

Tiedustelut puh. 09-62268747 / Minna Huttunen ja hakemukset palkkatoivomuksineen 28.9.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen: minna.huttunen@willistowerswatson.com.