(Poistunut julkaisusta)

Office Assistant, Russell Reynolds Associates, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018Työn kuvaus:
  Russell Reynolds Associates is a global search and leadership advisory firm. Our 425+ consultants in 47
offices work with public, private and nonprofit organizations across all industries and regions. We help
our clients build teams of transformational leaders who can meet today’s challenges and anticipate the
digital, economic and political trends that are reshaping the global business environment. From helping
boards with their structure, culture and effectiveness to identifying, assessing and defining the best
leadership for organizations - our teams bring their decades of expertise to help clients solve their most
complex leadership issues. More information: http://www.russellreynolds.com
 
Haemme Russell Reynoldsin rekrytointitoimeksiannosta Office Assistantia vakituiseen tehtävään Helsingin ydinkeskustaan.

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme toimistotyön ja laadukkaan asiakaspalvelun huippuammattilaista. Voit olla kokeneempi tekijä tai työurasi alussa oleva- toivomme kuitenkin, että sinulta löytyisi jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta joko toimistoassistentin tai muista vastaavista tehtävistä.  Ihmisten kohtaaminen on sinulle luontaista ja haluat jättää asiakkaille aina positiivisen kokemuksen odotukset ylittävästä palvelusta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisutaitoinen. Nautit pienessä työyhteisössä työskentelystä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Office Assistantin tehtäviin kuuluvat vieraidemme vastaanotosta huolehtiminen ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen heille- niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostillakin. Huolehdit toimistomme viihtyvyydestä, kokoustarjoiluista, tarvikehankinnoista ja muista vaihtelevista toimistotehtävistä. Toimit toimistomme keskeisenä henkilönä laadukkaan asiakaskokemuksen luojana ja viihdytkin hyvin nopeatempoisessa, ajoittain kiireisessäkin työympäristössä.

Toivomme löytävämme mukavaan joukkoomme nyt uuden ammattilaisen toimintaamme vahvistamaan! Russell Reynoldsilla työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät työkalut ja viihtyisät tilat. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen. Hyvälle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja jatkuvan tuen työllesi- erinomaisen perehdytyksen lisäksi. Pieni työyhteisömme viihtyy hyvin työssään ja järjestämmekin paljon yhteistä toimintaa. Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 28.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Heidi Haikonen 17.10., 23.10. sekä 26.10. klo 10-16 välisenä aikana p. 050 3600 160.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Office Assistant


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO