(Poistunut julkaisusta)

Offering Manager DNA:n yritysmarkkinointiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Tule meille työkaveriksi Offering Managreriksi

Offering Managerina vastaat asiakaslähtöisten tarjoaman ja arvolupauksen suunnittelusta KAM-asiakkuuksille DNA:n yritysliiketoiminnassa. Vastaat tuote -ja palveluportfolion ydinviestien kiteyttämisestä, asiakastarpeiden tunnistamisesta sekä tuotat näkemyksellistä, asiakasarvoa tuottavaa materiaalia markkinoinnin, business managementin ja myynnin tarpeisiin.

Tehtävä edellyttää teknologiaosaamisen lisäksi myös asiakaslähtöisen tuote/ratkaisumarkkinoinnin osaamista. Etsimmekin teknologiaosaajaa, jonka rinnassasi sykkii kaupallinen sydän. 

Tunnet sekä isojen yritysten että julkishallinnon asiakkaan maailman ja varmistat mm. palvelumuotoilun keinoin, ettei asiakas unohdu tuotteistuksen ja järjestelmäkehityksen edetessä. Kuljetat punaista lankaa markkinoinnin sisällöntuotannossa ja sekä huolehdit, että se kattaa asiakkaan elinkaaren kokonaisuudessaan ja pitää sisällään asiakas insightin lisäksi myös teknisen näkökulman. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien sekä kumppanien kanssa.

Odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta (+5 vuotta) teleoperaattori -ja/tai ICT liiketoimintaympäristöstä. Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa annetut tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti ja osaat sekä uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja.

Teknisen osaamisen lisäksi odotammekin sinulta vahvoja tiimityöskentely- ja viestintätaitoja sekä kykyä innostaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Toimit luontevasti virtuaalitiimeissä. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. DNAlaiseen tapaan nautit asioiden kehittämisestä ja viet päämäärätietoisesti asioita eteenpäin. Asetat toimenpiteille tavoitteita ja mittareita sekä seuraat ja kehität niitä jatkuvasti.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat, ison talon henkilöstöedut sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi, kehittämään itseäsi edelleen ja vaikuttamaan työskentelytapoihin ja tavoitteisiin.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.8.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa VP, Marketing Elina Mansner (044 044 7767, elina.mansner@dna.fi) torstaina 6.8. klo 9-10 ja maanantaina 17.8. klo 15-16