(Poistunut julkaisusta)

Offering Manager DNA:n yritysmarkkinointiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Nyt etsimme työkaveriksemme Offering Manageria vahvistamaan DNA Oyj:n yritysmarkkinointia!

Offering Managerina tehtäväsi on asiakaslähtöisen kaupallisen tarjoaman ja arvolupauksen rakentaminen valitulle segmentille. Tunnet yritysasiakkaan maailman ja varmistat mm. palvelumuotoilun keinoin että asiakas ei unohdu tuotteistuksen edetessä. Kuljetat punaista lankaa markkinoinnin sisällöntuotannossa ja huolehdit, että se kattaa asiakkaan polun eri vaiheet ja pitää sisällään asiakas insightin lisäksi myös teknisen näkökulman. Etsimmekin teknologiaosaajaa, jonka rinnassa sykkii kaupallinen sydän. 

Offering managerilta odotamme vahvaa kokemusta asiakaslähtöisestä tuote- ja ratkaisumarkkinoinnista. Tunnet teleoperaattori -ja / tai ICT-liiketoimintaympäristöä ja sinulla tehtävään soveltuva koulutus.  Roolissa tarvitaan vahvoja tiimityöskentely- ja viestintätaitoja ja toiminnallasi innostat ympärillä olevia ihmisiä saavuttamaan loistavia tuloksia. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja.. DNAlaiseen tapaan nautit asioiden ja itsesi kehittämisestä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna itsesi meille ja ilmoittaudu 6.1.2020 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa 18.12. klo 9-10 ja 2.1. klo 14-15 markkinointijohtaja Elina Mansner puh. 044 044 7767, elina.mansner@dna.fi