(Poistunut julkaisusta)

Offer Manager (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Offer/ Bid Manager, IT Outsourcing

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja haluamme muuttua niiden mukana. Elisan B2B myynti on tutkitusti yksi Suomen parhaista B2B myyntivoimista ja haluamme edelleen kehittää toiminatamme maailmanluokkaiseksi.

Etsimme nyt Elisan laajoihin IT-hankkeisiin Offer/ Bid Manageria vastaamaan myyntiprosessin alkupäästä, eli ennakkovaikuttamisesta onnistuneeseen sopimukseen saakka.

Oletko palveluhenkinen liiketoiminnan konkari? Omaatko senioriteettia johtaa isompaa virtuaalitiimiä ja kykyä viedä laajoja hankekokonaisuuksia alusta loppuun? Oletko massasta omalla tyylilläsi erottuva laajojen IT+C kokonaisratkaisujen ja luovien IT Ulkoistusten asiantuntija? Mahtavaa – tarvitsemme sinua kasvamaan kanssamme. 

Offer/Bid Managerina vastaat myynnin tukemisesta kaupallisesti ja strategisesti merkittävimmissä hankkeissa kattaen koko Elisan tarjoaman. Toimit IT+C ja digipalveluratkaisumyynnin ytimessä ja avainasemassa yhdistämässä asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet ja IT Ulkoistuksen tarjoamat mahdollisuudet toisiinsa. Ymmärrät, kuinka digitaaliset ratkaisut tukevat asiakkaan liiketoimintaa, sinulla on näkemystä johdattaa asiakas oikeaan ratkaisuun ja rakentaa asiakkaan tarpeita tukeva luova kokonaisuus palveluistamme mahdollisine kumppanuuksineen.

Tehtävässä pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti nimetyistä myyntihankkeista kaikissa kokoluokissa sekä hankkeiden läpiviennistä aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta, sopimukseen tai tuotannonsiirtoon saakka. Saat mahdollisuuden olla ennakkovaikuttamisen eturintamassa heti hankkeen ensi askelista lähtien taustatukenasi vahva myyntikoneistomme sekä laaja asiantuntijajoukkomme. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Usean vuoden kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä IT- ja digikokonaisratkaisujen B2B-myynnistä tai esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnista – sinulla on vahvaa markkina- ja kilpailijaymmärrystä
 • Vankkaa kokemusta IT ulkoistuksesta ja/tai konesalipalveluiden ulkoistuksista
 • Asiakkaan liiketoiminta-ajurien ja liiketoimintaprosessien, etenkin digitaalisten, ymmärrystä
 • Kaupallista pelisilmää ja kykyä ymmärtää hyvien kumppanuuksien lisäksi oikeiden teknologiavalintojen merkityksen asiakkaalle – rakennat tällä osaamisella luovasti kokonaisratkaisuja merkittäville asiakkaillemme
 • Että omaat näyttöjä ymmärtää ja myydä asiakkaalle digitalisuuden tuomat mahdollisuudet
 • Kokemusta kannattavuuslaskelmien ja vaikuttavuusarviointien tekemisestä, palveluiden hinnoittelemisesta ja sopimusneuvotteluista – olet harjaantunut sopimusneuvottelija
 • Kykyä johtaa projektikohtaisia matriisiorganisaatioita ja varmistaa edellytykset onnistumisille. Tässä tehtävässä yhteistyö etenkin palvelutuotannon ja projektoinnin kanssa korostuu
 • Kykyä toimia liiketoimintajohdon parissa vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi
 • Tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (KTM, DI tai vastaava)

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi sinä

 • Olet organisointi- ja yhteistyökykyinen, yrittäjä- ja tiimihenkinen sekä jämäkkä suunnannäyttäjä
 • Erotut massasta omalla tyylilläsi ja karismallasi
 • Hahmotat monimutkaiset kokonaisuudet sekä kehität niistä nopeasti selkeitä ja ainutlaatuisia ratkaisuja
 • Näet mahdollisuuksia, seuraat luonnostasi mitä alalla tapahtuu ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi

Työpisteesi sijoittuu Elisan työntekijäystävälliseen päätoimistoon Helsingin Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, työkaveriksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae heti niin jatketaan keskusteluja. Jos sinulla on paikkaan liittyen kysyttävää, ota yhteyttä Ariin (ari.ojala@elisa.fi tai 0505504953), joka kertoo sinulle mielellään lisää!