(Poistunut julkaisusta)

Occupational Safety Manager / Työsuojelupäällikkö
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Viekö jatkuva kehittäminen sinua eteenpäin? Niin meitäkin – myös työturvallisuudessa!

Haemme idearikasta ja kokenutta työsuojelun ammattilaista työsuojelupäällikön tehtävään. Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, jossa saat vapauksia ideoida sekä kehittää prosessejamme ja toimintaamme.

Tulet työskentelemään tuotantoyksikössämme, jotta olet lähellä käytännön tekemistämme. Lisäksi Cross‑Functional Team ‑kulttuurimme takaa, että saat työssäsi kannustusta ja sparrailutukea eri alojen huippuasiantuntijoilta, jotka jakavat mielellään osaamistaan kanssasi ja haluavat oppia sinulta. Me Muratalla pyrimme jatkuvaan parantamiseen ja olemme yhdessä kaikkien sidosryhmiemme kanssa kiitollisia hyvinvoinnin lisääntymisestä. Työpäiviesi aikana olet siis aktiivisesti yhteydessä niin esimiehiimme eri toiminnoissa, viranomaisiin kuin johtoonkin.

Kyseessä on uudenlainen rooli, sillä organisaatiossamme on juuri uudelleenjärjestelty tehtäväkokonaisuuksia. Annamme sinulle vapauden vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi, jotta pääset kohdentamaan innostuksesi mielenkiinnon kohteisiisi, hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittämään osaamistasi kansainvälisessä ympäristössämme. Kuulemme mielellämme, millaisessa roolissa pääsisit loistamaan!

Emme kuitenkaan odota sinun kehittelevät tulevaa rooliasi täysin tyhjästä, vaan olemme rakentaneet työskentelyllesi peruspilarit, joiden myötä saat sujuvasti otteen työstäsi. Keskeisenä tehtävänäsi on työturvallisuuden koordinointi, johtaminen ja kehittäminen monipuolisessa toimintaympäristössämme. Työturvallisuuskokonaisuuden ulottuessa tuotantotyöstä toimihenkilötyöskentelyyn, mahtuu arkeemme vaihtelevia ongelmanratkaisutilanteita sekä palkitsevia onnistumisia. Tavoitteenasi on sekä työturvallisuuden että turvallisuuskulttuurin kehittäminen toimintamme kasvaessa.

Työssäsi on keskeistä hallita työsuojelua ja erityisesti työturvallisuutta koskevat lainsäädännöt. Lisäksi työskentelet tiiviisti sekä laite‑ että kemikaaliturvallisuuden parissa ja osallistut työturvallisuustarkastuksiin. Mikäli sinulta löytyy kokemusta prosessiteollisuudesta, se tukee menestymistäsi työympäristössämme.

Tuet henkilöstöämme ohjeistamalla heitä haastavissa tilanteissa, kuten konflikti‑, päihde‑ ja kiusaamistapauksissa. Pidät myös henkilöstön osaamista ajan tasalla ja varmistat tarvittavan työsuojeluosaamisen työyhteisössämme vastaamalla koulutuksistamme. Motivoidut työssäsi työnantajan ja esimiesten konsultoinnista työturvallisuusasioissa, jolloin pääset hyödyntämään myös vahvoja vuorovaikutustaitojasi.

Toivottavasti innostut työsuojelussa teknisen alan tuomista vivahteista ja ymmärrät siihen liittyvät mahdollisuudet sekä haasteet. Tarjoamme tieteellisiin menetelmiin pohjautuvat, vakaat toimintatavat ja prosessit, mutta haluamme sinun hyödyntävän kullanarvoisia näkemyksiäsi ja osaamistasi työturvallisuuden edistämisessä.

Muratalla me rakennamme uniikkeja ja merkityksellisiä tuotteita, jotka edistävät yhteiskunnallista kehitystä tekemällä ajamisesta turvallista ja parantamalla elämänlaatua. Meidän innovatiivisen anturiteknologiamme avulla autot pysyvät teillä, ihmisten sydämet jatkavat sykkimistään ja sillat eivät romahda. Olemme ylpeitä suomalaisista juuristamme, joita rikastuttavat japanilaiset voimavarat ja tällä edistyksellisellä yhdistelmällä mahdollistamme turvallisen ja itseohjautuvan ajamisen kaikkialla.

Menestymistäsi työssäsi tukevat rohkeus ideoida, motivaatio kehittyä ja kiinnostus yhteiskunnallista kehitystä kohtaan. Mikäli samaistut ajatusmaailmaamme ja olet motivoitunut loikkaamaan urapolkusi seuraavalle etapille, toivomme saavamme kunnian tutustua sinuun paremmin!

Olehan yhteydessä työturvallisuus‑ ja työhyvinvointipäällikköömme Tuulikki Walliukseen, joka kertoo sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä ja Muratalla työskentelystä. Tavoitat Tuulikin puhelimitse ti 18.6. klo 13–15, ke 19.6. klo 14–16 ja to 20.6. klo 9–10 numerosta 040 518 8920.

Jätäthän meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.6.2019. Täytät hakemuksen näppärästi rekrytointijärjestelmämme kautta. Etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!